top of page

Despre Noi

Bine ați venit la Discont - Restaurant & Pizza, oaza culinară a orașului Salonta, unde tradiția și gustul se întâlnesc pentru a crea experiențe memorabile. Cu o istorie de peste un deceniu, Discont s-a afirmat ca fiind unul dintre cele mai iubite și apreciate restaurante locale, cunoscut pentru pizza sa autentică și bucătăria rafinată.

La Discont, fiecare ingredient este ales cu grijă, iar fiecare fel de mâncare este preparat cu pasiune. De la clasica Margherita până la inovativele noastre creații, pizza noastră este o simfonie de arome care sărbătorește bucătăria italiană autentică. Nu doar pizza, ci și selecția noastră de antreuri, feluri principale și deserturi sunt gata să vă încânte papilele gustative.

Vă invităm să ne treceți pragul pentru a descoperi de ce Discont nu este doar un restaurant, ci o poveste culinară care continuă să fie scrisă împreună cu clienții noștri. Fie că doriți o cină romantică, o întâlnire de afaceri sau pur și simplu o seară relaxantă alături de familie și prieteni, Discont este destinația perfectă.

Rezervați acum pentru a vă asigura locul în inima tradiției culinare din Salonta. Vă așteptăm să vă alăturați familiei noastre și să vă bucurați de o experiență de neuitat la Discont - Restaurant & Pizza.

Contact

Strada Aradului 52, Salonta, Romania

0728 305 930

Mulțumim! Îți vom răspunde cât mai curând posibil!

Ne găsești aici!

bottom of page